f e e d b a c k

Ontdek de Feedback-Foto’s-pagina.
Geniet ook mee van onderstaande ervaringen:
tot binnenkort !

• • •

Helena : Wata
Om op een van de koudste en donkerste dagen van het jaar, een Wata-sessie te krijgen van Bob is gewoon een zaligheid! Deze onderwater massage bracht me helemaal tot rust: net wat ik nodig had. Ik heb al enkele sessies gekregen en elke keer is de ervaring en de sessie totaal anders.  Een heel speciale ervaring!

Ann : Wata
“Na die paar keren Wata vind ik het nog steeds een heel fijne ervaring meegesleurd te worden in het moment , de stress valt van mij af, je wordt meegevoerd naar het zen moment!”

Hilde : Tantramassage
Superbe ! Een ongelooflijke ervaring, belevenis !

$irena : Relaxmassage
Heerlijk!

Magda & Paki : Wata
Waw, Bob you were a magicien for my son yesterday !!! XX

Carol : Wata
. . . Après, j’ai senti ton côté expérience, ton côté professionnel, celui qui sait bien ses figures, et qui sais improviser avec, là-dessus, no soucis …

Bob 
: Wata
Heb een heel fijne Wata-sessie ontvangen van Arjana.
Waarvoor dank!

Marleen : Wata
Een aanrader voor al wie eens echt volledig ontspannen wil in het element warm water. Via het vertrouwen en de overgave aan de heel deskundige WATA-therapeut kan je eens zonder bijwerkingen tijdloos en gewichtloos volledig het Noorden kwijt spelen…

Anne : Wata
Ik vond het zalig om meegevoerd te worden in het water ? op een bepaald moment dacht ik dat ik meegevoerd werd door de zee ? zalig gevoel zoals bij het duiken.
Het was een rustgevende Wata ? de volgende x weet ik beter om anders te ademen als ik onder water wordt meegevoerd ?

Eline : Wata
Wauw, wat een ervaring. Helemaal ontspannen in het warme water. Je totaal overgeven aan het moment, in de krachtige handen en armen van Bob. Een échte aanrader!

Magda : Wata
Wata is helemaal jouw ding! Mercie!

Sonia : Wata @Bains St Thomas
. . . Op een gegeven moment heb ik me zo kunnen laten gaan dat het zelfs het gevoel was dat ik men lichaam verliet. Een “HEMELS”, zijn er wel woorden voor zo’n ervaring, gevoel, die zalig was dat het zelfs schrikwekkend aanvoelde. Net of ik kon vliegen. Van mijn eigen moest ik zelfs terugkomen naar de realiteit, het werd een te sterk gevoel van ongebondenheid . . .

Helena : Wata
“Wata voor de eerste keer is toch een hele speciale ervaring. Alhoewel al vertrouwd met Watsu is dit toch helemaal anders. In het begin is het wat wennen met de ademhaling , maar later werd mijn ademhaling wel vloeiender en was ik minder gefixeerd op mijn ademhaling. Het is zeker goed om wat uitleg te krijgen bij aanvang van de Wata zoals jij deed. Weet je nog het misverstand om in het begin de ademhaling uit te testen en ik aan het wachten was tot je iets zou doen, terwijl ik het zelf moest doen? ? .

Het geeft een beetje het gevoel een zeemeermin te zijn; de vloeiende bewegingen vond ik het leukst zoals de ‘waterslang’. Ik merkte ook dat ik rustiger werd na een tijdje. Ik had natuurlijk wel al vanaf het begin vertrouwen in jou en dat helpt ook om van de Wata te genieten. Aangezien je meestal onder water bent, hoor je de muziek in het zwembad ook goed. Die is heel rustgevend. Leuk. Alhoewel je nog niet alle oefeningen onder de knie had – oefenen baart kunst ? – heb ik er toch heel erg van genoten! graag meer van dat! Bedankt.”

Magda : Wata
“Authentiek. Vertrouwen.”

Anja : Wata
“Nog eens bedankt voor de mooie ervaring, en al de energie die je me gaf!! Waaw. Ik zou het zeker nog eens opnieuw willen doen, en aan enkele vrienden willen aanraden. Wat een mooi cadeau ook om aan iemand te geven. Ik vind het heel krachtig wat je doet. Ik voelde me daarna zo open, en vol tonnen energie!

Hierbij ook een beschrijving van mijn ervaring: Zo zalig. Drijven op het water, het gevoel – bijna – gewichtloos te zijn. En tegelijkertijd gedragen door sterke handen, zachte handen. En bewogen. Bewogen, in lichaam en gedachten. Fysiek en spiritueel. Zachte kracht. Kracht, die je draagt, laat drijven. Weg van tijd en ruimte. En bevlogen. Bevlogen, van wel duizend kleuren. Ze ontvouwen zich voor je ogen, terwijl. Terwijl het water streelt, je lichaam zich overgeeft, enkel nog kleuren, beweging en zachte dragende handen. Zo zalig. Dank je,  Anja.”

Helena : Wata
“De chronologie van de oefeningen vond ik nu wel beter. Eerst boven water en dan geleidelijk onder water. Het waren alvast meer oefeningen dan de eerste keer, je deed ze ook met meer zelfzekerheid. De oefening waar je zo onderste boven hangt (een nieuwe oefening) vond ik ook leuk, naast de oefeningen die ik al vermelde de eerste keer. Ja, het is wel echt iets voor jou . . . ”

Manuella : Massage
« Ik heb een heerlijke massage gehad, het was echt lang geleden dat er mij iemand zo goed heeft gemasseerd.”

Patricia : Massage
« Je voert de shiatsu met overgave en kennis van zaken uit. De tijd is voorbij gevlogen en ik voelde me zeer ontspannen.”

Dana : Massage
« Ik voelde me achteraf heel goed & relaxed. Wanneer ik me ‘s avonds weer onrustig begon te voelen, heb ik dat gevoel weer opgezocht. De voorstelling is heel goed gegaan. »

Conny : Massage
« Ik ben benieuwd hoe het de volgende keer zal zijn. »

Lore : Massage
« … Toen ik daar lag had ik het gevoel alsof mijn lichaam meer uit energie bestond dan uit materie. Dit was een gewaarwording die ik ook soms heb bij het mediteren en voelt heel erg fijn. »

Natacha : Massage
« Zà-alig. Jawaa-aade ! »

Anne : Massage
« Enorm, … enorm, … enorm rustgevend ! »

Francine : Massage
« Ik voelde me goed en ontspannen,de massage deed goed, maar het was geen « waw » belevenis. »

Saskia : Massage
« Volledig uitgerust ! »

Florence : Massage
« Hé, mijn hoofdpijn is wèg … »

Muriel : Massage
« Iedereen zou dat eens moeten voelen !

Marie-Paule : Massage
« Ik hoop dat ik dit gevoel van ontspanning lang zal behouden en als het weer eens de spuigaten uitloopt weet ik nu de oplossing.

Ann : Massage
« Helemaal tot aan Cap Griz Nez cruisen om mij op het strand te laten vollopen met zuivere Atlantische zeelucht, dat is voor herhaling vatbaar. Het is een aanrader : aromatherapie met Bob is anders.”

Fab :
« Tijd. Ik moet er gewoon méér tijd voor maken.”

Helena : Massage
« De massages doen me enorm veel deugd. Bob voelt instinctmatig aan wat je lichaam nodig heeft. En niet onbelangrijk: hij heeft warme handen.”

Katrien : Massage
« Het klinkt ongelooflijk, toch moet ik bekennen dat ik door de massage mijn vrijheid terug heb.”

Liesbeth : Massage
« Ik ben zeer tevreden over de massage en ook over het effect dat ik voelde tot nog een week erna.”

Nicole : Massage
« Ik zit helaas teveel in het buitenland.”

Tot binnenkort !