f e e d b a c k : w a t a

Feedback (onderaan) is geen must. Soms zijn er ook geen woorden voor of wil men de ervaring niet ‘kapot’ praten. Niet iedereen heeft of kan iets delen, en dat is helemaal OK. Bob kan goed luisteren.

+ Feedback @facebook.

# F E E D B A C K

Anne
“Na die paar keren Wata vind ik het nog steeds een heel fijne ervaring meegesleurd te worden in het moment , de stress valt van mij af, je wordt meegevoerd naar het zen moment!”

Helena
Om op een van de koudste en donkerste dagen van het jaar (2017) een Wata-sessie te krijgen van Bob is gewoon een zaligheid! Deze onderwater massage bracht me helemaal tot rust: net wat ik nodig had. Ik heb al enkele sessies gekregen en elke keer is de ervaring en de sessie totaal anders.  Een heel speciale ervaring!

Carol
. . . Après, j’ai senti ton côté expérience, ton côté professionnel, celui qui sait bien ses figures, et qui sais improviser avec, là-dessus, no soucis …

$irena
Heerlijk!

Bob

Heb een heel fijne Wata-sessie ontvangen van Arjana.
Waarvoor dank!

Marleen
Een aanrader voor al wie eens echt volledig ontspannen wil in het element warm water. Via het vertrouwen en de overgave aan de heel deskundige WATA-therapeut kan je eens zonder bijwerkingen tijdloos en gewichtloos volledig het Noorden kwijt spelen…

Anne
Ik vond het zalig om meegevoerd te worden in het water ? op een bepaald moment dacht ik dat ik meegevoerd werd door de zee ? zalig gevoel zoals bij het duiken.
Het was een rustgevende Wata ? de volgende x weet ik beter om anders te ademen als ik onder water wordt meegevoerd ?

Eline
Wauw, wat een ervaring. Helemaal ontspannen in het warme water. Je totaal overgeven aan het moment, in de krachtige handen en armen van Bob. Een échte aanrader!

Magda
Wata is helemaal jouw ding! Mercie!

Sonia
Wata @Bains St Thomas. Op een gegeven moment heb ik me zo kunnen laten gaan dat het zelfs het gevoel was dat ik men lichaam verliet. Een “HEMELS”, zijn er wel woorden voor zo’n ervaring, gevoel, die zalig was dat het zelfs schrikwekkend aanvoelde. Net of ik kon vliegen. Van mijn eigen moest ik zelfs terugkomen naar de realiteit, het werd een te sterk gevoel van ongebondenheid . . .

Magda & Paki
Waw, Bob you were a magicien for my son yesterday !!! XX

Helena
“Wata voor de eerste keer is toch een hele speciale ervaring. Alhoewel al vertrouwd met Watsu is dit toch helemaal anders. In het begin is het wat wennen met de ademhaling , maar later werd mijn ademhaling wel vloeiender en was ik minder gefixeerd op mijn ademhaling. Het is zeker goed om wat uitleg te krijgen bij aanvang van de Wata zoals jij deed. Weet je nog het misverstand om in het begin de ademhaling uit te testen en ik aan het wachten was tot je iets zou doen, terwijl ik het zelf moest doen? ? .

Het geeft een beetje het gevoel een zeemeermin te zijn; de vloeiende bewegingen vond ik het leukst zoals de ‘waterslang’. Ik merkte ook dat ik rustiger werd na een tijdje. Ik had natuurlijk wel al vanaf het begin vertrouwen in jou en dat helpt ook om van de Wata te genieten. Aangezien je meestal onder water bent, hoor je de muziek in het zwembad ook goed. Die is heel rustgevend. Leuk. Alhoewel je nog niet alle oefeningen onder de knie had – oefenen baart kunst ? – heb ik er toch heel erg van genoten! graag meer van dat! Bedankt.”

Magda
“Authentiek. Vertrouwen.”

Anja
“Nog eens bedankt voor de mooie ervaring, en al de energie die je me gaf!! Waaw. Ik zou het zeker nog eens opnieuw willen doen, en aan enkele vrienden willen aanraden. Wat een mooi cadeau ook om aan iemand te geven. Ik vind het heel krachtig wat je doet. Ik voelde me daarna zo open, en vol tonnen energie!

Hierbij ook een beschrijving van mijn ervaring: Zo zalig. Drijven op het water, het gevoel – bijna – gewichtloos te zijn. En tegelijkertijd gedragen door sterke handen, zachte handen. En bewogen. Bewogen, in lichaam en gedachten. Fysiek en spiritueel. Zachte kracht. Kracht, die je draagt, laat drijven. Weg van tijd en ruimte. En bevlogen. Bevlogen, van wel duizend kleuren. Ze ontvouwen zich voor je ogen, terwijl. Terwijl het water streelt, je lichaam zich overgeeft, enkel nog kleuren, beweging en zachte dragende handen. Zo zalig. Dank je,  Anja.”

Helena
“De chronologie van de oefeningen vond ik nu wel beter. Eerst boven water en dan geleidelijk onder water. Het waren alvast meer oefeningen dan de eerste keer, je deed ze ook met meer zelfzekerheid. De oefening waar je zo onderste boven hangt (een nieuwe oefening) vond ik ook leuk, naast de oefeningen die ik al vermelde de eerste keer. Ja, het is wel echt iets voor jou . . . ”

. . .

Tot binnenkort !